nah_logo3.png
nah_logo3.png

Dinsdag 6 juni 2023, 14.00 tot 15.30 inloop 13.30

Bijeenkomst NAH Ontmoetingspunt Almere, met presentatie Hersenletsel netwerk en Breinlijn. Eind 2022 is het neuronetwerk en de CVA-keten samengevoegd tot het Hersenletselnetwerk Almere. Hiermee is de gehele keten vertegenwoordigd (zowel de acute, revalidatie als chronische fase) in één netwerk!

Het hersenletselnetwerk heeft als doel dat de juiste zorg op de juiste plek wordt gegeven. Het netwerk organiseert diverse activiteiten om goed op de hoogte te zijn van elkaars professionele kennis en kunde en om te kijken waar we kunnen verbeteren. Dat willen we willen uiteraard ook horen van de cliënten.

Dit netwerk coördineren Bjorn en Saskia. Bjorn werkt als hersenletseldeskundige bij MEE voor onder meer de Breinlijn. Saskia werkt als manager en adviseur Arbeid / ergotherapeut bij Merem Arbeid.

Als je niet gelooft in dat het je lukt, maak je geen schijn van kans.
(Arsene Wenger)

 Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Black Friday

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wij doen ook mee met Sponsorkliks, gewoon dezelfde prijzen, NAH Ontmoetingspunt Almere krijgt een bijdrage van elke aankoop, het kost jou niets, klik op onderstaande link om te zien welke webshops mee doen.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&cn=nl&ln=nl

Bolletje

Het is weer Black Friday, veel producten voor lagere prijzen, ook van Bol.com ontvangen wij een bijdrage van elke aankoop, via onderstaande link. 

Klik hier om de aanbiedingen te bekijken.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.