nah_logo3.png
nah_logo3.png

Helpende hand

“Vormgeving Geoffrey Cramm en een product van Werkgroep ViP Almere (VN-verdrag in de Praktijk) en Gemeente Almere.”

Als je denk dat alles tegen zit, denk dan opnieuw.

Pieterpad lopen/fietsen/steppen 12 september

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bericht en vraag van Jamie Tervit,

Hoi allemaal,

Wie lijkt het leuk om op zondag 12 september met mij ‘’Jamie Tervit ‘’ samen een stukje te gaan wandelen/steppen/fietsen voor het evenement 

https://www.google.com/url?q=http://www.pieterpadsteppen-wandelen.nl&source=gmail&ust=1629908988348000&usg=AFQjCNH0JZTYyMbXoz7UlEWYFkEv7QGQoQ">www.pieterpadsteppen-wandelen.nl ?
@pieterpadsteppenwandelen

Zelf heb ik ook NAH overgehouden nadat ik in 2004(een week na mijn 17e verjaardag) aan een relatief goedaardige hersentumor werd geopereerd. Zoals velen van jullie op deze pagina al weten, word ik dagelijks geconfronteerd met NAH beperkingen en ben van mening dat NAH veel meer bekendheid nodig heeft.

Dit jaar help ik mijn moeder mee met de 6e editie van het  evenement. Zie contactpagina op de website voor ons verhaal. De finish zal in het dorp Vorden zijn waar we dan feestelijk worden onthuld

Ik zelf .... en hopelijk samen met een aantal van jullie, ga ik een route van +/- 9,5 km wandelen, de start zal vanaf het Dorp Zelhem zijn. Mits deze afstand te ver is, zal het mogelijk zijn om ongeveer halverwege te kunnen aansluiten. Wie weet kunnen er nieuwe vriendschappen worden gemaakt wat altijd nog welkom is ?  

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.