nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

Steun ons gratis klein

Dit jaar zal er voor de Sinterklaas meer dan ooit online gekocht worden.

NAH Ontmoetingspunt Almere doet mee met SponsorKliks.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Alles voor de prijs die je normaal ook betaald voor deze producten, inclusief alle kortingen en aanbiedingen.
Klik hier voor de Sponsorklikspagina van NAH Ontmoetingspunt

Je verlegt je eigen grenzen als je meer aandacht geeft aan je dromen dan aan iedere beperking die op je pad komt.

Hersenstichting Collecteweek 2021: help jij ook mee in Almere?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hersenstichting Collecteweek 2021: help jij ook mee in Almere?

Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Door één keer per jaar een uurtje, of twee, te collecteren voor de Hersenstichting helpt je al die mensen die kampen met een hersenaandoening. Het opgehaalde geld gaat naar wetenschappelijk hersenonderzoek, voorlichting en samenwerkingsprojecten. Daar hebben mensen met een hersenaandoening baat bij - nu en in de toekomst.

De volgende Hersenstichtingcollecte vindt plaats van maandag 1 t/m 6 februari 2021.
Klik hier als jij ook in Almere wil collecteren voor de Hersenstichting.

Je kunt ook het hele jaar door online collecteren voor de Hersenstichting met uw eigen digitale collectebus. Lees hier hoe u dat kunt doen. https://www.hersenstichting.nl/help-mee/geef-tijd/collecte/online-collecteren/

Waarom collecteren belangrijker is dan ooit

Nu al hebben 1 op de 4 mensen een hersenaandoening. Als we nietsdoen, neemt dat alleen maar toe. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Het aantal mensen dat een beroerte krijgt, lijdt aan dementie of de ziekte van Parkinson zal tot 2040 explosief stijgen ten opzichte van 2015, zo blijkt uit de Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2018 van het RIVM. En dit zijn slechts drie hersenaandoeningen van de in totaal honderden die voorkomen.

Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Help ons hersenen gezond te houden.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.