nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

guusje 07 begrijpelijke taal A5 RGB 1

“Vormgeving Geoffrey Cramm en een product van Werkgroep ViP Almere (VN-verdrag in de Praktijk) en Gemeente Almere.”

Wat je bent, is wat je hebt gedaan. Wat je zult zijn, is wat je nu doet.

(Boeddha)

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Radioprogramma "Luister naar N.A.H.”.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

NAH RadioRadioprogramma "Luister naar N.A.H.”.

Radio "Luister naar N.A.H." is een radio-magazine met informatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.), hun partners en/of mantelzorgers en natuurlijk alle andere geïnteresseerden. We willen informatie geven en inzichten delen over hoe het leven van iemand met niet aangeboren hersenletsel is. Dat doen we door allerlei onderwerpen en interessante thema’s te brengen, afgewisseld met rustige muziek.

.

Je kunt meeluisteren/–denken/–schrijven, vragen stellen, ideeën aandragen, berichten doorgeven en feedback geven… uiteraard allemaal gerelateerd aan N.A.H.

Naar de website van NAH Radio.

We zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen van de allereerste radio-uitzending en houden je graag op de hoogte van onze vorderingen. Het bestuur bestaat uit Lieky van der Velden, Marly van der Wijk en een aantal vrijwilligers. Wij hebben allemaal zelf een hersenletsel opgelopen en werken belangeloos aan dit radioprogramma en aan deze Facebook pagina.

.

De radio-uitzending kan straks steeds opnieuw beluisterd worden. Dan klik je eenvoudig op het deel van de uitzending dat je nog een keer wil beluisteren. Dat is ideaal voor het geval je concentratie wegvalt of wanneer je geheugen een opfrisser nodig heeft.

Hoe is het idee geboren om een radioprogramma te maken, niet alleen óver N.A.H., maar ook vóór mensen met N.A.H. en zelfs dóór mensen met N.A.H.?

.

Inmiddels hebben we verschillende onderwerpen/thema’s verzameld, zoals bijvoorbeeld:

* Agenda, met o.m. data van lotgenotenbijeenkomsten

* Nieuws, met o.m. de laatste informatie uit de relevante omgeving

* Een dag uit het leven van een iemand met hersenletsel

* Het gesprek van de dag, met een lotgenoot of partner, een behandelaar of specialist

* Vragen & Antwoorden

* Uitzending op lokatie

* Tips en Weetjes

* De uitzending van volgende week

 

Iedere zondag van 10:00 tot 11:00 uur uitzenden.

.

Wij rekenen op jullie hulp… om met ons mee te denken en aan te geven wat jij belangrijk vindt. Plaats ideeën en berichten op deze facebookpagina of per pb en wellicht hoor je ze terug in een van de uitzendingen over het radioprogramma “Luister naar N.A.H.”

.

Het programma heeft als begintune 'Waylon - Where Do I Go With My live

.

Bekijk onze Facebookpagina Radio “Luister naar N.A.H.” op je gemak. Er staan links op met verwijzingen naar meer achtergrondinformatie. https://m.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381/?rc=p

.

Met vriendelijk groet

Lieky Van der Velden, Marly van der Wijk .

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.