nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Collecteren voor de Hersenstichting 2021

Vrijwel ieCollectebusdereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Door één keer per jaar een uurtje, of twee, te collecteren voor de Hersenstichting help je al die mensen die kampen met een hersenaandoening. Het opgehaalde geld gaat naar wetenschappelijk hersenonderzoek, voorlichting en samenwerkingsprojecten. Daar hebben mensen met een hersenaandoening baat bij - nu en in de toekomst.


De volgende Hersenstichting collecte vindt plaats van maandag 1 t/m 6 februari 2021.

Wil je collecteren door met de collectebus langs de deuren te gaan?
Je kan ook online collecteren voor de Hersenstichting met je eigen digitale collectebus. 
 
Alle beetjes helpen!
Sommige mensen zullen je nooit leuk gaan vinden.
Maar gelukkig is dat niet jouw probleem.

  Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Beleef het Fitte Brein live op zaterdag 18 april!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het fitte breinBeleef het Fitte Brein live op zaterdag 18 april!

We hebben goed nieuws! Ondanks dat door de huidige omstandigheden de theatereditie op 18 april in Nijmegen is geannuleerd, hebben we Erik Scherder, Dick Swaab, Ard Schenk en Willem Philipsen bereid gevonden om mee te werken aan een unieke, online editie van Het Fitte Brein deze maand. Dit houdt het volgende in:

1) Live college Erik Scherder op zaterdag 18 april

Erik Scherder houdt op zaterdag 18 april om 14.00 uur een gratis online lezing over het immuunsysteem, bewegen en het brein. Hij vertelt waarom het juist nu, in deze Coronatijd, belangrijk is om te bewegen. Tijdens deze lezing kun je ook jouw vraag aan Erik stellen. Wil je hierbij zijn? Klik op onderstaande link en meld je aan! Let op: we hebben maximaal 1.500 plekken vrij voor deze online lezing.

           Ik meld me aan voor de online lezing van Erik

2) Dick Swaab of Ard Schenk beantwoorden jouw vragen!

Heb jij een vraag aan Dick Swaab of Ard Schenk? Stuur deze dan nu in! Dit kan tot en met 19 april. De heren beantwoorden de 5 meest gestelde vragen. Hun antwoorden lees je op de website van Het Fitte Brein.

      Stuur je vraag in voor Dick of Ard

3) Online lezing op Instagram van Willem Philipsen op zaterdag 18 april

Last but not least zal ook Willem Philipsen bijdragen aan deze unieke editie. Op zaterdag 18 april, na de lezing van Erik Scherder, geeft hij op Instagram om 15.00 uur een lezing. Hij vertelt hoe hij deze periode ervaart en geeft tips hoe je in deze Coronatijd je brein fit kunt houden.

Volg Het Fitte Brein op Instagram

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

De huidige omstandigheden vragen niet alleen om aanpassingen, maar ook om uitdagingen. Het Fitte Brein denkt graag met je mee en zijn benieuwd waar jij behoefte aan hebt. Door het invullen van de korte vragenlijst kunnen wij jou de komende weken nog beter ondersteunen, bijvoorbeeld door middel van extra artikelen of video's. Alvast hartelijk dank!

Vul de korte vragenlijst in

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.