nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

10 jaarVanwege ons 10 jarig bestaan is er onder andere een Theatervoorstelling op woensdag 11 maart in de nieuwe bibliotheek in Almere, aanvang voorstelling 16.30.

De voorstelling duurt 1 uur en nog een kwartier nabespreking.

Leden van NAH Ontmoetingspunt hebben voorrang en kunnen als eersten plaatsen reserveren, de voorstelling is gratis, met een drankje voor en na de voorstelling.

Klik hier om lid te worden van NAH Ontmoetingspunt Almere.

Klik hier om je aan te melden voor de voorstelling, familie, vrienden en bekenden zijn welkom, maximaal 2 personen per lidmaatschap.

Wirwar brengt de voorstelling ‘De Hoofdzaak’. De theatergroep bestaande uit 9 NAH-ervaringsdeskundigen (Niet Aangeboren Hersenletsel). Op speelse wijze – soms hilarisch, soms confronterend – toont de groep hoe ze de onvermijdelijke veranderingen in hun levens te lijf gaan. Met de eigen expressiemogelijkheden hoopt de groep de NAH-beleving ook voor niet-ervaringsdeskundigen inzichtelijk te maken. Een programma over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer.

De groep wordt begeleid door Nienke Goossens, danstherapeut en dansdocent, en Aad van der Waal,  dramadocent en Stadsdichter van Apeldoorn. ,,Als begeleiders staan wij voor de vorm, de inhoud wordt volledig bepaald door de spelers. Het zijn puur verhalen van hun zelf. Afgezien van de twee gedichten die ik voor de voorstelling heb geschreven.” ligt Aad toe. De voorstelling wordt muzikaal ondersteund door pianiste en componist Mariëtte Hehakaya, zelf ook ervaringsdeskundige. Het publiek krijgt de gelegenheid om een aantal inhoudelijke vragen te stellen die op adequate en soms ontroerende wijze door de deelnemers werden beantwoord, een meerwaarde voor de voorstelling.

Rabobank Brandflag Border Payoff RGBHet realiseren van deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het  Rabo Stimuleringsfonds.

Soms is een knuffel van de juiste persoon alles wat je nodig hebt.

Tips voor overstap naar andere zorgverzekeraar

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tips voor overstap naar andere zorgverzekeraar

Gelezen op Iederin.

19 november 2019

De Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) heeft op een rijtje gezet waar je op moet letten als je wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Euro's en medicijnen

 Pillen

In november versturen de zorgverzekeraars de nieuwe polis en het premiebedrag voor het komende jaar. Dat is het moment dat mensen kunnen controleren of alles nog aansluit bij hun situatie of zorgvraag. Mensen kunnen dan ook overstappen naar een andere verzekeraar. De Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) heeft op een rijtje gezet waar je op moet letten als je wilt overstappen. De Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) heeft op een rijtje gezet waar je op moet letten als je wilt overstappen: ‘Wilt u overstappen? Voorkom problemen bekijk onze 6 tips!’

 

SKGZ is een geschillencommissie waar mensen met een vraag of klacht over de zorgverzekering terecht kunnen. Vragen of klachten kunnen bijvoorbeeld gaan over vergoedingen, premiebetalingen, bescherming persoonsgegevens of hulpmiddelen.

 

 

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.