nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

10 jaarVanwege ons 10 jarig bestaan is er onder andere een Theatervoorstelling op woensdag 11 maart in de nieuwe bibliotheek in Almere, aanvang voorstelling 16.30.

De voorstelling duurt 1 uur en nog een kwartier nabespreking.

Leden van NAH Ontmoetingspunt hebben voorrang en kunnen als eersten plaatsen reserveren, de voorstelling is gratis, met een drankje voor en na de voorstelling.

Klik hier om lid te worden van NAH Ontmoetingspunt Almere.

Klik hier om je aan te melden voor de voorstelling, familie, vrienden en bekenden zijn welkom, maximaal 2 personen per lidmaatschap.

Wirwar brengt de voorstelling ‘De Hoofdzaak’. De theatergroep bestaande uit 9 NAH-ervaringsdeskundigen (Niet Aangeboren Hersenletsel). Op speelse wijze – soms hilarisch, soms confronterend – toont de groep hoe ze de onvermijdelijke veranderingen in hun levens te lijf gaan. Met de eigen expressiemogelijkheden hoopt de groep de NAH-beleving ook voor niet-ervaringsdeskundigen inzichtelijk te maken. Een programma over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer.

De groep wordt begeleid door Nienke Goossens, danstherapeut en dansdocent, en Aad van der Waal,  dramadocent en Stadsdichter van Apeldoorn. ,,Als begeleiders staan wij voor de vorm, de inhoud wordt volledig bepaald door de spelers. Het zijn puur verhalen van hun zelf. Afgezien van de twee gedichten die ik voor de voorstelling heb geschreven.” ligt Aad toe. De voorstelling wordt muzikaal ondersteund door pianiste en componist Mariëtte Hehakaya, zelf ook ervaringsdeskundige. Het publiek krijgt de gelegenheid om een aantal inhoudelijke vragen te stellen die op adequate en soms ontroerende wijze door de deelnemers werden beantwoord, een meerwaarde voor de voorstelling.

Rabobank Brandflag Border Payoff RGBHet realiseren van deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het  Rabo Stimuleringsfonds.

Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder.

 (Olaf Hoenson)

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart. 
 
SchoencadeausHiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling).
 
SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen.
 
Daarnaast maakt NAH Ontmoetingspunt Almere ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,--! 
 
Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans voor NAH Ontmoetingspunt Almere wordt om dit mooie bedrag te winnen...

De actie is van 1 november tot en met 31 december 2019.

Bekijk hier de voorwaarden van de actie.

Is het je allemaal wat te ingewikkeld, je kan ook gewoon hier klikken en ons gratis steunen met je bestelling, bij een van de vele bekende WebShops.

Alvast bedankt namens het Bestuur van NAH Ontmoetingspunt Almere

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.