nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Knipsel
  Maak je dromen waar. Als jouw plan niet werkt, stel je jouw plan bij. Niet jouw droom.

Oranjefonds collecte 2019

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Logo oranjefonds
Wij hebben gecollecteerd in Muziekwijk en de Bloemenbuurt in Almere voor het Oranjefonds, helaas niet alle straten kunnen doen, misschien had je geen klein geld in huis en wil je alsnog doneren dan kan dat nog tot 22 juni met deze link: https://flevoland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/nah-ontmoetingspunt-almere

Van het opgehaalde bedrag krijgt NAH Ontmoetingspunt Almere de helft!

Wij willen dit geld besteden aan ons 10 jarig jubileum in maart 2020.

 

NAH Ontmoetingspunt Almere https://nahontmoetingspuntalmere.nl/ doet mee met de Oranje Fonds Collecte in Almere. Van de opbrengst krijgen wij de helft. Dit geld willen wij besteden aan ons 10 jarig jubileum in maart 2020. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranjefonds aan sociale initiatieven in Flevoland, zoals buurthuizen, buurtfeesten, sportclubs en zorgcentra. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij.

 

Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. Door nu samen geld op te halen kunnen we hen extra ondersteunen. En daarbij is de hulp van vrijwilligers meer dan welkom!.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.