nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

Sporten en bewegen met hersenletsel

 Bewegen 27 8

Sporten is gezond. Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is beweging zelfs noodzakelijk. Bewegen heeft een positief effect op de conditie van het brein, met andere woorden: beweging houdt de hersenen fit. Het zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen.

In samenwerking met Interakt Contour start het Team Sport van De Schoor binnenkort met een gevarieerd en laagdrempelig sport- en spelaanbod voor mensen met NAH in Club Pellikaan, op woensdagmiddagen van 14.00-15.00 uur inloop vanaf 13.30 uur. Om een indruk te krijgen van dit aanbod nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan een praktische workshop bij het NAH Ontmoetingspunt, geleid door Bjorn van der Meer van Interakt Contour en Jolanda Gudde van het Team Sport van De Schoor.

Datum: 27 augustus 2019
Locatie: Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42
Tijd: 14.00-15.30 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Gudde op of 06-39231165.

Oranjefonds collecte 2019

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Logo oranjefonds
Wij hebben gecollecteerd in Muziekwijk en de Bloemenbuurt in Almere voor het Oranjefonds, helaas niet alle straten kunnen doen, misschien had je geen klein geld in huis en wil je alsnog doneren dan kan dat nog tot 22 juni met deze link: https://flevoland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/nah-ontmoetingspunt-almere

Van het opgehaalde bedrag krijgt NAH Ontmoetingspunt Almere de helft!

Wij willen dit geld besteden aan ons 10 jarig jubileum in maart 2020.

 

NAH Ontmoetingspunt Almere https://nahontmoetingspuntalmere.nl/ doet mee met de Oranje Fonds Collecte in Almere. Van de opbrengst krijgen wij de helft. Dit geld willen wij besteden aan ons 10 jarig jubileum in maart 2020. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranjefonds aan sociale initiatieven in Flevoland, zoals buurthuizen, buurtfeesten, sportclubs en zorgcentra. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij.

 

Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. Door nu samen geld op te halen kunnen we hen extra ondersteunen. En daarbij is de hulp van vrijwilligers meer dan welkom!.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.