nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

10 jaarVanwege ons 10 jarig bestaan is er onder andere een Theatervoorstelling op woensdag 11 maart in de nieuwe bibliotheek in Almere, aanvang voorstelling 16.30.

De voorstelling duurt 1 uur en nog een kwartier nabespreking.

Leden van NAH Ontmoetingspunt hebben voorrang en kunnen als eersten plaatsen reserveren, de voorstelling is gratis, met een drankje voor en na de voorstelling.

Klik hier om lid te worden van NAH Ontmoetingspunt Almere.

Klik hier om je aan te melden voor de voorstelling, familie, vrienden en bekenden zijn welkom, maximaal 2 personen per lidmaatschap.

Wirwar brengt de voorstelling ‘De Hoofdzaak’. De theatergroep bestaande uit 9 NAH-ervaringsdeskundigen (Niet Aangeboren Hersenletsel). Op speelse wijze – soms hilarisch, soms confronterend – toont de groep hoe ze de onvermijdelijke veranderingen in hun levens te lijf gaan. Met de eigen expressiemogelijkheden hoopt de groep de NAH-beleving ook voor niet-ervaringsdeskundigen inzichtelijk te maken. Een programma over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer.

De groep wordt begeleid door Nienke Goossens, danstherapeut en dansdocent, en Aad van der Waal,  dramadocent en Stadsdichter van Apeldoorn. ,,Als begeleiders staan wij voor de vorm, de inhoud wordt volledig bepaald door de spelers. Het zijn puur verhalen van hun zelf. Afgezien van de twee gedichten die ik voor de voorstelling heb geschreven.” ligt Aad toe. De voorstelling wordt muzikaal ondersteund door pianiste en componist Mariëtte Hehakaya, zelf ook ervaringsdeskundige. Het publiek krijgt de gelegenheid om een aantal inhoudelijke vragen te stellen die op adequate en soms ontroerende wijze door de deelnemers werden beantwoord, een meerwaarde voor de voorstelling.

Rabobank Brandflag Border Payoff RGBHet realiseren van deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het  Rabo Stimuleringsfonds.

  Geniet vandaag. Gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl 

MEE OV-maatje

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

MEE op Weg - zelfstandig leren reizen met een OV-maatje

Ben je tussen de 14 en 30 jaar en wil je leren om zelfstandig te reizen binnen de gemeente Zwolle?
Dan kun je je aanmelden voor een OV-maatje!
Samen met een consulent van MEE en een vrijwilliger (jouw OV maatje) maak je een avonturenplan dat past bij jou. Jij bepaalt wat je wilt leren en welke reisroute je wilt verkennen.
Bijvoorbeeld van huis naar school. Jouw OV-maatje gaat 8-10 keer samen met jou op pad.

Aanmelden of vragen?

Je kunt je meteen aanmelden bij Ellis Koopman, consulent MEE IJsseloevers.
Ook als je vragen hebt kunt haar mailen of bellen: 038 455 4646

Wil  je de informatie printen voor jezelf of iemand die ook als deelnemer mee wil doen?
Kijk dan naar de flyer MEE op Weg.
Ken je iemand in je omgeving die als vrijwilliger zijn steentje wil bijdragen ?
Geef hem of haar de flyer Help je graag iemand MEE op Weg?

MEE op Weg

MEE op Weg is een nieuw project van MEE IJsseloevers dat 1 september van start is gegaan. Doel van het project is dat mensen meer mogelijkheden zien om van locatie A naar B te reizen in plaats van met de taxi of het speciale busje. Dat kan met de stadsbus, op de fiets of gewoon lopend. Daarbij kan men steun krijgen van een vrijwilliger.

MEE op Weg start als pilot in de gemeente Zwolle en loopt van 1 september 2010 tot 1 september 2011. Bij positieve resultaten zal een uitrol plaatsvinden over meer gemeenten. Het project wordt voor een groot deel betaald door de gemeente Zwolle.

Aanmelden en informatie

Speciaal voor ouders/verzorgers, scholen, Frion en chauffeurs organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten.

Heeft u vragen, wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of deelnemers aanmelden?
Neem dan contact op met Ellis Koopman, consulent MEE IJsseloevers: 038-4554646

Flyers: MEE op Weg voor deelnemers en Help je graag iemand MEE op Weg? voor vrijwilligers.

Naar de website van MEE

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.