nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

10 jaarVanwege ons 10 jarig bestaan is er onder andere een Theatervoorstelling op woensdag 11 maart in de nieuwe bibliotheek in Almere,

Zaal open 16.00 uur, introductie 16.15, de voorstelling begint om 16.30 en duurt een uur, daarna nabespreking van 15 minuten.

Deze voorstelling is gratis, wel vragen wij u om u aan te melden als u aanwezig wilt zijn, er is een beperkt aantal plaatsen, vol is vol.

Klik hier om je aan te melden voor de voorstelling, maximaal 2 personen per aanmelding.

Wirwar brengt de voorstelling ‘De Hoofdzaak’. De theatergroep bestaande uit 9 NAH-ervaringsdeskundigen (Niet Aangeboren Hersenletsel). Op speelse wijze – soms hilarisch, soms confronterend – toont de groep hoe ze de onvermijdelijke veranderingen in hun levens te lijf gaan. Met de eigen expressiemogelijkheden hoopt de groep de NAH-beleving ook voor niet-ervaringsdeskundigen inzichtelijk te maken. Een programma over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer.

De groep wordt begeleid door Nienke Goossens, danstherapeut en dansdocent, en Aad van der Waal,  dramadocent en Stadsdichter van Apeldoorn. ,,Als begeleiders staan wij voor de vorm, de inhoud wordt volledig bepaald door de spelers. Het zijn puur verhalen van hun zelf. Afgezien van de twee gedichten die ik voor de voorstelling heb geschreven.” ligt Aad toe. De voorstelling wordt muzikaal ondersteund door pianiste en componist Mariëtte Hehakaya, zelf ook ervaringsdeskundige. Het publiek krijgt de gelegenheid om een aantal inhoudelijke vragen te stellen die op adequate en soms ontroerende wijze door de deelnemers werden beantwoord, een meerwaarde voor de voorstelling.

Rabobank Brandflag Border Payoff RGBHet realiseren van deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het  Rabo Stimuleringsfonds.

  Liefde is een geschenk. Deel het. Ontvang het.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

TopcoachingWaar staan we en waar willen we heen?

 

Topcoaching De Vooruitgang is een UWV erkende jobcoachorganisatie. In 2014 hebben wij ook de erkenning gekregen voor uitvoering van IRO trajecten alsmede de erkenning voor Sociale Activering. Hiermee zijn wij in staat clienten te begeleiden vanaf het begin tot het eind.

 

We bemiddelen, begeleiden en coachen mensen zoals u en ik naar een passende werkomgeving. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking. Dit doen wij samen met het bedrijfsleven, UWV, gemeenten, scholen, leer- werkcentra en centra voor dagbesteding.

 

Bij Topcoaching de Vooruitgang staat de mens centraal. Onze dienstverlening is zakelijk, warm, integer en betrokken. Onze coaches verstaan hun vak, ze hebben oog voor client en organisatie en zijn professioneel, passievol en integer.

 

We zijn in bezit van het kwaliteitskeurmerk ‘Blik op Werk’. Dit kwaliteits- en kennisinstituut toetst elk jaar de prestaties en kwaliteit van Topcoaching De Vooruitgang als re-integratie en coachingsbedrijf.

 Naar de website van Topcoaching De Vooruitgan.

We zijn actief in Flevoland, de Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.