nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

NAH Ontmoetingspunt AlmereAfbeelding 4

Plaats : Almere

Website :   www.nahontmoetingspuntalmere.nl

Wij zijn genomineerd voor Univé Dichtbij.

Het doel van onze vereniging is om mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel een plek te bieden waar ze zich zelf kunnen zijn en niet telkens hoeven uit te leggen wat ze hebben.

Waar willen wij uw stem voor vragen.

Wij vieren ons 10 jarig bestaan in maart 2020, wij willen een evenement organiseren voor en door mensen met NAH, een theatergroep van mensen met NAH gaat een voorstelling geven voor mensen met NAH, hun naasten en andere belangstellenden. Dit om meer begrip te krijgen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

spandoek linkedin

Waarom is deze activiteit nodig. Het oplopen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) betekent een breuk in iemands levenslijn, de wereld is niet meer zoals hij was. Zowel voor de persoon met NAH als voor de omgeving leveren de gevolgen op cognitief, emotioneel en gedragsmatig gebied vaak problemen op.

Mensen met NAH vormen een specifieke en nog behoorlijk onbekende doelgroep in onze maatschappij en ze stuiten vaak op onbegrip vanuit hun omgeving.

Wie gaat het uitvoeren en wie willen bereiken.

Wij willen dat er meer begrip komt voor mensen met NAH, wij gaan een theatergroep van mensen met NAH uitnodigen voor een voorstelling, de bedoelde theatergroep is WirWar

https://www.gigant.nl/cursussen/nah-theater.

Wij willen zo veel mogelijk mensen bereiken, naasten en belangstellenden, NAH is moeilijk uit te leggen in woorden, mensen met NAH verliezen vaak hun partners, vrienden en naasten zij haken af vooral omdat ze het niet begrijpen, een veel gehoorde opmerking is, is het nu nog niet over. Er is aan de buitenkant vaak niets te zien van Niet Aangeboren Hersenletsel.

Afbeelding 2

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

TopcoachingWaar staan we en waar willen we heen?

 

Topcoaching De Vooruitgang is een UWV erkende jobcoachorganisatie. In 2014 hebben wij ook de erkenning gekregen voor uitvoering van IRO trajecten alsmede de erkenning voor Sociale Activering. Hiermee zijn wij in staat clienten te begeleiden vanaf het begin tot het eind.

 

We bemiddelen, begeleiden en coachen mensen zoals u en ik naar een passende werkomgeving. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking. Dit doen wij samen met het bedrijfsleven, UWV, gemeenten, scholen, leer- werkcentra en centra voor dagbesteding.

 

Bij Topcoaching de Vooruitgang staat de mens centraal. Onze dienstverlening is zakelijk, warm, integer en betrokken. Onze coaches verstaan hun vak, ze hebben oog voor client en organisatie en zijn professioneel, passievol en integer.

 

We zijn in bezit van het kwaliteitskeurmerk ‘Blik op Werk’. Dit kwaliteits- en kennisinstituut toetst elk jaar de prestaties en kwaliteit van Topcoaching De Vooruitgang als re-integratie en coachingsbedrijf.

 Naar de website van Topcoaching De Vooruitgan.

We zijn actief in Flevoland, de Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.