nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

Sporten en bewegen met hersenletsel

 Bewegen 27 8

Sporten is gezond. Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is beweging zelfs noodzakelijk. Bewegen heeft een positief effect op de conditie van het brein, met andere woorden: beweging houdt de hersenen fit. Het zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen.

In samenwerking met Interakt Contour start het Team Sport van De Schoor binnenkort met een gevarieerd en laagdrempelig sport- en spelaanbod voor mensen met NAH in Club Pellikaan, op woensdagmiddagen van 14.00-15.00 uur inloop vanaf 13.30 uur. Om een indruk te krijgen van dit aanbod nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan een praktische workshop bij het NAH Ontmoetingspunt, geleid door Bjorn van der Meer van Interakt Contour en Jolanda Gudde van het Team Sport van De Schoor.

Datum: 27 augustus 2019
Locatie: Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42
Tijd: 14.00-15.30 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Gudde op of 06-39231165.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

TopcoachingWaar staan we en waar willen we heen?

 

Topcoaching De Vooruitgang is een UWV erkende jobcoachorganisatie. In 2014 hebben wij ook de erkenning gekregen voor uitvoering van IRO trajecten alsmede de erkenning voor Sociale Activering. Hiermee zijn wij in staat clienten te begeleiden vanaf het begin tot het eind.

 

We bemiddelen, begeleiden en coachen mensen zoals u en ik naar een passende werkomgeving. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking. Dit doen wij samen met het bedrijfsleven, UWV, gemeenten, scholen, leer- werkcentra en centra voor dagbesteding.

 

Bij Topcoaching de Vooruitgang staat de mens centraal. Onze dienstverlening is zakelijk, warm, integer en betrokken. Onze coaches verstaan hun vak, ze hebben oog voor client en organisatie en zijn professioneel, passievol en integer.

 

We zijn in bezit van het kwaliteitskeurmerk ‘Blik op Werk’. Dit kwaliteits- en kennisinstituut toetst elk jaar de prestaties en kwaliteit van Topcoaching De Vooruitgang als re-integratie en coachingsbedrijf.

 Naar de website van Topcoaching De Vooruitgan.

We zijn actief in Flevoland, de Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Afdrukken E-mailadres

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.